Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trötta sinnets sång

De drömmar jag levat i lösörets dagar
Föll över mig likt trädens vind
Jag dök ner i en sjö där ingen klagar
Och såg poesi på lyckans kind
En bräcklig dams långsamma rörelse
Fanns i mitt sinne under födselns dag
Likt älvors dans den var förförelse
Då kärleken blev vårt rikes lag




Fri vers av Regnhund
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-03-17 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnhund
Regnhund