Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The fucker just won't answer




ledsen...
men jag är lite död för tillfället




















Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-11 20:01



Bookmark and Share


    lory
sköt om dig...kram ..starka rader...som ekar...
2012-04-15

  Magica VIP
Smärta. Känner igen mig i det du skriver.
Men vet du: Det brukar vända även om det inte känns så alltid.
KRAM!
2012-04-12

  stenen/ Yv Ericsson
Hej
2012-04-12

    ej medlem längre
Var rädd om Dig!
2012-04-12

    ej medlem längre
Låter förfärligt ensamt och sorgligt...
2012-04-11

    ej medlem längre
keep up!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP