Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botten-napp eller livsklåda

min kropp går sönder
ilskan står på topp
minnet slår i botten

ryggen vägrar
resa sig
blicken naglad i golvet

hur landade
eller störtade jag
in i denna kropp

knän höfter i strejk
fingrar som skriker

hjärnan på lågvarv
som om den tagit
2 varv runt jorden
alldeles själv

ser mitt namn
inristat i botten
men var är plattan
att balansera på

var där en tjuv
i tidiga år

eller glömde man
helt enkelt
montera bottenplattan

detta skriver jag i molnen
som snabbt far förbi

texten snart upplöst
och borta liksom vi




Fri vers av Kim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP