Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget rum

ett nytt lager tjock färg
torr som isolering
men ser ut att vara blötare än forsen
glansig som oljan
den som gör människan girig
det tar tid att städa upp sig själv
när man lever i en flaska vars botten
inte ger efter för fallet
en grund där det växer rosor
utan en ynka droppe som när dom
ett ljussken för evigt fångat inom glas
där den omhöljande massan står
på en ytspänning som brister av värmen
det nymålade taket är svart
men det finns inget rum




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 173 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-11 21:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
2012-04-15

  LenaJohansson VIP
bra
2012-04-12

    ej medlem längre
Vackert!
2012-04-12

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om att vandra in i dina ord
du väcker bilder

tack
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling