Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tala är guld tiga är silver...


Balthazar

om Balthazar kunde tala

skulle han göra det
såklart

om saker som saknar grund och fundament

näromhelst Balthazar talar
således

snurrar jorden runt hans axlar

han dansar tranans ystra dans




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-04-12 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman