Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett om jag älskar dig- eller inte, så är världen galen

Oavsett hur världsberömd du än blir
Mr Writer,
oavsett om jag älskar dig
- eller inte

fortsätter världen
att vara galen

Barnet som hänger vid torra
skinnlappar som en gång var
mjuka och välfyllda,

stirrar med tomma ögon,
med glasartad
sorgsen blick

Vittnar om galenskapen.

På ICA och Coop vräks
överflödet i tunnor

Fettet rinner ur
mungipan på redan mätt,
drar på sina nya skor
för att bekämpa
begynnande valkar

De fattigas mat.

Galenskaperna staplas,

Förövare ges utrymme i media

Jorden är förgiftad,

girigheten frodas.

Storebror övervakar oss omärkligt
in i vårt djupaste

-

Men,
har du inte hört
att det
snart är slut på
ondskan

Gränsen är nådd

Och den världsberömde
Mr Writer
drunknar i sina pappershögar

med ord,
som är luft




Fri vers av helenita VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-12 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP