Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spoken word


Natten och jag

Jag har bäddat min säng
Fast jag går i från den

I natt vill jag sova
Under öppen himmel

Andas inn all kärlek
som finns där ute

Känna gräset i mot min hud
Se stjärnorna mot den mörka
natthimelen

Lyssna till stillheten
Som lungt bara - är
Det enda den kan vara
- Stilla
Underbar


Stilla rum i natten
Du underbara
Du fina
Du kärleksfulla


Jag låter dig smeka min själ
Fjäderlätt
Lungna andetag
Gräset är mjukt
Himelen mörk
Stjärnorna
Natten


Natten och jag


Jag blundar en stund
Ett leende
Ett andetag


- Natten och jag

Underbara vackra natt

- jag vill dansa över stjärnhimlen!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-13 03:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
målande och vackert skriftat..
2012-04-13

    ej medlem längre
Poeten skriver väldigt kännande i denna dikt, väldigt målande, verkligt,
härliga dikt, denna
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K