Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverpäron

bakgrunden bleknar bort
när dimman likt rök i dina ögon förtrollar mig
ditt hår ligger vilandes på ditt huvud
som en panter uppe på grenen
en harmoni har infunnit sig i min djupaste kanal
om vänskap ger mig detta så är du min första vän
en vän funnen med rötter från kärnan
till toppen av det extastillstånd jag en gång föddes i




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 322 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-04-13 08:33



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fint skrivet!
2012-04-17

  Lena Själsöga Keijser
din poesi är
så oändligt bildväckande

tack att du svarar ditt hjärta
2012-04-17

  Bo Himmelsbåge
...förtrollande vackert om vänskapens djupaste rötter... Bravo...!
2012-04-16

  anits VIP
Vackert
2012-04-15

    ej medlem längre
Underbart skriftat!
2012-04-14

  Eva Langrath VIP
Magiska ord om vänskap
2012-04-13

    Anneli A
Vackert!
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling