Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla tiders längtan...


Längst garnets nystan

mustors väntan äro snart passé

det drar liksom bort bortom flärdens nejder

tillstymmelse till orätt hade jag sällan skådat

men lika fan skålar jag salut åt eländets mjärdhet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-04-13 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman