Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en annan del av världar...


Snopet

draggar efter mitt skugglik

förjävest

den har säkert ruttnat bort som allt annat

smörbulten jublar över härsket kött

brådjupsdelikatess

själv blundar jag över situationen




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-13 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman