Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintersommar

hallon i filmjölken
syrlig smak av sommar

utanför fönstret snötäcke




Fri vers av Kim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-14 08:30



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mums - gillar denna lilla dikt!
2012-04-14

    Birgersdotter VIP
Söt
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP