Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig älska mig

älska mig vidunderligt
älska mig utan slut
innerligt varsamt
låt mig inte slippa undan
fly från allt som berör

du bär mig ned till vattnet
där vi simmar med hästarna
omslutna av ett stilla
ödsligt landskap
grönländskt panorama
där ingen kan gömma sig
förutom när det skymmer

då lyser ditt hjärta stjärnklart
våra ansikten täckta av kyla
medan sinnet kokande när vi
med våra fingertoppar
nuddar mjukt vid hud
som förstummar

smälter så tillsammans
rakt in i universum
stolta berg omkring oss
som skyddar inför det värsta

våra själar dyrkas solklart upp
vi är fria för kärlek och närhet
innerlig bländande klar

nu är vi levande





Fri vers av Kim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-14 08:56



Bookmark and Share


  walborg
Stark längtan efter närhet och närvaro
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP