Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekte med tanken om att sälja kärlek... äkta kärlek...


Äkta kärlek till salu

Äkta kärlek till salu…

Tänkte… öppna eget…
affärsidén lyder: ”Äkta Kärlek till salu”
Låter som värsta bordell, men så illa är det ändå inte…
Har så mycket kärlek att slösa,
i denna kalla stressiga vintermörkret…
Kan bjuda på lite inre värme…
                                   ömhet… och
                                                    omsorg…

Vackert ska det vara, inget snusk!
Mjuka sköna smekningar – healing med massage…
Intensiv närhet av andar och änglar, kanalisering av gudomlig kärlek…

Så vem tror du vill komma till mig…?
För behovet – det finns, både män, kvinnor, barn och djur – alla behöver vi kärlek…som tur…

Och sen till de tråkiga… betalningen – för ingen kan leva bara på kärlek,
                  även om jag har tänkt göra det…

Betalningen kunde väl ske via frivilliga bidrag, i en liten burk där det stå
                                   ”vad är min kärlek värd?”

Undrar om jag kan bli rik på det?




Fri vers av BlåhäXa
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-01-29 18:11



Bookmark and Share


    leave
jag kommer försörja dig om det går dåligt,
jag har aldrig hört något vackrare än dethär.
2006-01-29

  Hans w-art Westlund VIP
kan man bli rik på kärlek.. av kärlek kan man definitift bli det
2006-01-29

  mb74
låter som en bra ide:)
frågan om man kan leva på det idag,man måste ju ha mat på bordet.
tanken är mycket god..
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa