Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervår

 

Vår i mitt sinne
men vinter utanför...
när ska det sluta ,
finns det ingen som hör

längtar till att värmen
täcker min kropp
när fåglar sjunger
och blommor är i knopp

Att sitta ute  i trädgården
en ljum sommarkväll
låta tankarna sväva
utan att göra något speciellt

bara njuta av allting
som finns runt omkring
det är det bästa med våren
allt och ingenting...

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 12:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint skriven
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP