Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg i taget

denna dagen har ett slut
liksom detta som händer
och pågår just nu

allt har en mening
även det svåra

hjärtat ger mig svar
även om jag inte alltid vill lyssna

min själ är trött
men samtidigt i jublande glädje

du älskar mig
jag älskar dig

det är som att vandra i en
brännhet öken

i vetskap om att havet
är där framme.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-14 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e