Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ros har taggar med

trösta mig
i tystnad

stanna, var stilla
se den jag är

att vara sannin kärlek
trots all smärta,all skam

mitt hjärta är öppet
jag väljer

trots mina erfarenheter
att lita på din kärlek

jag tar språnget
kastar mig utför stupet av rädslan.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e