Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förseningar delade meningar?

Kan naturen vara försenad?
Om tallarna inte
Ville växa snabbt
Nog

Befruktningen en regnig kväll
Mellan bergsmossans
Partner

Det var i vårat sinne
Ett evigt mantra:
"Tid är pengar"

Men! Innan pengar fanns.
Gällde då mantrat?

Tiden har alltid funnits -
Så länge liv, delas

Vem ska betala tillbaka
All obetald
Tid?




Fri vers av snej
Läst 127 gånger
Publicerad 2012-04-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej