Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

659 dagar

Kollar tillbaka, då jag inte ville se.

Kollar tillbaka, då du fortfarande levde.

Kollar tillbaka, fast att jag inte vill.

Kollar tillbaka, kollar tillbaka.




Fri vers av snej
Läst 311 gånger
Publicerad 2014-10-19 20:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
känns igen: "fast att jag inte vill", det första tecknet på att läkningen börjat. Kram!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej