Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden emellan livet och döden.

Vi går omkring
Emellan jobb och fritid.
Varje dag, varje liv.
Utan att höja våra blickar
Ovan trädtopparna.
Vi ser inte det verkliga
Livet, bara en illusion
Av andras drömmar.

Vi går
Och
Vi går.




Fri vers av snej
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-10 15:49



Bookmark and Share


  aol
Så är sanningen vi lever i en illusion
2015-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att ta till sig och fundera på!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej