Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag någonsin kunna förlåta mig själv?!

Oro.
Det är en ny dag.
Fast jag har allt, ältar jag saker
Som hände för längesedan.
Skam.
Jag ångrar mitt beteende, fast
Jag inte kan förändra något jag ångrar.
Försoning.
Kan jag någonsin förlåta mig
Själv?!




Fri vers av snej
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-10 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej