Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände mig rik

Inte i pengar.
Utan i lyckan, när jag såg
Småbarnsföräldrarnas ansiktsuttryck
När jag gav dem godis för
En hel månad

Kände mig rikare än innan.
Tänk att det du förlorar
Vinner du igen tiofallt

Så sitt inte där och var bitter!
Alla kan vi göra något!




Fri vers av snej
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej