Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite tankar i natten, var lite nere, inget allvarligt, så ni vet :)


Hopplöst

Hoppet är det
sista som överger
människan sägs det
På ett sätt är det sant
men mitt hopp
ter sig nog annorlunda




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-15 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP