Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick i guld

Jag har sett över vackra vidder. Insupit skönheten

 Skapat drömmar av luftslott. Velat slänga mig i naturens famn

Träffats av blixtrande ljusfenomen i absolut lycka.En total eufori

Dessa stunder är en bit av himmelriket. En del av ett sant paradis





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-15 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt skriftat om ögonblick...
2012-04-15

  Katinka VIP
Man känner igen paradiset på jorden i din text.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish