Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
???????


FRÅGETECKNING

Jag är allt det stora men också allt det små
Mig kan ingen fånga för jag har gjort mig grå
Jag innefattar allt, och ändå ingenting.
som vore jag det tomma som ryms uti en ring

Jag kräver inte mycket, ej mer än mat och rum
och kärleken inunder som flyter tyst och stum
Födan min är god, i det rum som är mitt allt
Mitt socker det är kärleken, kunskapen mitt salt
Så reder jag min måltid, av både ont och gott
och lever i en möjlighet som jag av alltet fått




Bunden vers av Mats VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2012-04-15 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP