Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla stenarna på landet måste bort...


Bondens alla stenar

bär en börda

på en sten

som ett ok

kastar bördan

dom resterande känns som nästa ok




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-04-15 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman