Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konst att vara tillags...


Kärleken är

kärleken är

en brygga en tunnel
ett stup som aldrig tar slut

en akt en balansgång
en lek mellan människors känslor

en kamp på liv och död
en drama en komedi eller tragedi

kärleken är

som ett rött garnnystan som går igen




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-15 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman