Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårglädje

Träd!

Ni mina vänner

Jag ser er sprängfyllda längtan

era brungrönskimrande knoppar

som söker solens oändliga energi

Min kropp upplivas också av ljuset och värmen

Snart får vi tillsammans blomma ut

i sommarens fantastiska glädje.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-16 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig känsla!<3
2012-04-25

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-04-21

    maija tuori
Härliga vårkännslor !
2012-04-21

  Ola Rydberg
Vackert
2012-04-21

  Silverstripe
Positiv och härlig!
2012-04-16

  bittemi VIP
Jag blir glad av att läsa den här härliga texten!
2012-04-16

  lodjuret/seglare VIP
Lustigt hur några till synes enkla och spridda ord kan lysa så starka och muntra upp envar möjligt vilsen själ
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP