Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll i templet där ingen bor

andetaget far rakt ut i lokalen
och ger sig på varenda själ här inne
musiken tillhör dåtiden
bardiskens skrapsår grinar illa
när röken utanför letar sig in
väggarna syns inte trots att
det är där spökena verkar
golvbräderna knakar skrämmande
tills man är helt utanför
sömnen förintas i samma stund då skriet
når dessa frusna öron
berusningen jag tillskansade mig av en orsak
försvann lika kvickt den med
ibland går staden mig på nerverna




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 156 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-16 19:56



Bookmark and Share


  alvan
Bra skrivet! För mig talar texten om tomhet, att ej fyllas. Grått tungmod och en vilja att komma vidare men känna det som ibland omöjligt att finna de rätta stegen. Min tolkning...
Du skriver och målar stiligt, fångande!
2012-04-16

  Casbah* VIP
texten utmärker sig genom sin intensiva ton, känns igen hos dina andra texter. texten är så bra -men jag vill ha denna text längre, saknar några rader då jag lämnas kvar med obesvarade frågor som om jag är osäker på vad som egentligen sägs..
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling