Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart vatten vid röda vallmofält



vid elden
nedsjunken i tankar
begrunda faktum
släcka

bränder
med svart vatten
en extra blå
en vit och så

kan jag gå
göra dagen kortare
tankarna mer stillsammare
en dimridå

för världen
skulden
saknaden
kärleken



det som inte gick
det som förändrade sig
avgrunden som djupnade
himlen som sträckte sig högt

det som inte gick att uppnå
det som jag ännu tvingas minnas
cellerna som programmerats
kroppen som som gör som den är tillsagd


vad hjälper då geniets omtanke?
han kämpar för mig

jag svävar ändå omkring
som ett lustigt format moln























Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-17 06:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag ser
ett mycket vackert moln
2012-04-19

  Linda CH VIP
Fantastiskt skrivet! Gillar mycket.
2012-04-18

  Suzy med punkterna
Slutraden gör det hela till något lite mer, något utöver.
Bra!
2012-04-17

    nånja
det som inte gick att uppnå
det som jag ännu tvingas minnas
cellerna som programmerats
kroppen som som gör som den är tillsagd


vad hjälper då geniets omtanke?
han kämpar för mig

jag svävar ändå omkring
som ett lustigt format moln


För mucho nice :)
2012-04-17

    Shush
Underbart skrivet. Fina målande ord du använder.
2012-04-17

  claes fredelius
Det är vackra texter
Lite sorgset gåtfulla
Känner igen mig...
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP