Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

du tar trappen ner till dina högt uppsatta mål
mörkret som funnits så länge ska bli till ljus
din familjs järnfattiga vatten ska bli vin
familjeträdet ska bli en skog där allt är fridlyst
du ska bända bort dig själv från vänsterväggen
för att få sätta dig själv i betong fäst i den högra
dom lögner du dragit runt med ska bli sanningar
tydliga nog så att döva kan höra dom
din aura ska byta färg
men vännen

jag har hört det förut




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 169 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-17 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling