Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan bara man vill själv...


Ren pur vilja

är så stor så stor enligt min mor

min far gör mig större än störst

men jag går ändå framåt på en ren pur vilja

av viljan kommer jag längre än längst




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 157 gånger
Publicerad 2012-04-17 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman