Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroin och tändvätska (3.0)

du skrider naken in, ett flor över rosenögon
avskavt lack som torkat blod på naglarna
när alla dina drömmar blir till istappar och smälter
nedför din kind

bygg dina dammar, alla floder flyter nedåt
gråt i dagar, alla floder torkar ut

i solens svaga strålar
ser du dammkornen förvandlas till guld
smutsen bli kristaller i fönstret, eka:

bygg dina dammar, alla floder flyter nedåt
gråt i dagar, alla floder torkar ut




Fri vers av Evenoire
Läst 411 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-17 20:52



Bookmark and Share


    nånja
"bygg dina dammar, alla floder flyter nedåt
gråt i dagar, alla floder torkar ut"

wow!
2014-09-16

    ej medlem längre
Bitterljuv text i toppklass
2012-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
en stark samt innehållsrik skrivelse av vigör
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Evenoire
Evenoire