Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ologiskt

När lyckan fyller hela kroppen

borde man vara nöjd

men man vänjer sig

lyckan är så tråkigt bra

att tidigare elände lockar.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-17 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP