Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinnande vatten

ledsaga mig till urtidens sal
tryck på den punkt som förlöste allt
förstora slutet du ännu inte skådat
det är en minimal händelse




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-18 09:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet
2012-04-18

  ~alruna~
så vackra bilder du förmedlar!
2012-04-18

    ej medlem längre
Storslagen text.
2012-04-18

    Anneli A
Bravo!
2012-04-18

    ej medlem längre
Fint!
2012-04-18

    ej medlem längre
Magnifikt....
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling