Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fransk biljett


texten som försvann



Jag är texten som försvann
orden som rann ut i luften
brevet som inte skulle skrivas
hälsningen som inte lyckades
dikten som inte var meningen
poemet som inte var tänkt
frasen som aldrig hann
eller le bonjour som sköts upp
till framtiden

jag är vinet som försvann
glaset som gick sönder
innehållet som rann ut
och färgade allting rött
mitt vita nattlinne
de tomma pappersarken
på bordet spridda över
golvet och på mattan
de halvfulla pappersarken
med utspätt bleck
med flytande bokstäver
i ett hav av vinrött och svart
i en berusad akvarell






Fri vers av Emme Anuelle
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-18 12:47



Bookmark and Share


  Connie
Gillar den skarpt!
2013-07-15

    L e e
Oj så härligt du skriver raderna i din text!
2012-04-22

  Gawain
Snygg inledng, närmast perfekt slut,,
2012-04-21

  Nikolaj
Väldigt bra. Skarpt och vackert.
2012-04-19

    ej medlem längre
i dimman ses det som värt att ses
i glömskan glömmer man lättare
men de som ser, märker dig oavsett
2012-04-18

  LenaJohansson VIP
väl diktat
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle