Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eon



urtavlan står stilla

runt min handled

förvriden

av ditt ansiktes

timmar

alla visare

pekar mot dig

i vårt eviga dygn




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 531 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-05 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Herregud vad bra du är. Bokmärke.
2013-09-07

  petter rost
Andlöst sinnerligt vackra är dessa rader - det finns ofta något av barrock i dina texter, som ekon från din ikon på sidan här. Och igen: så gott att åter få läsa dej!
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle