Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevään lumossa




Lempeä lounatuuli

yllätti -

hyväili kasvojani

riisui pois talvi turkkini


Puhtaan valkoinen joutsen pari

lensi taivaalla -

rantasaunan huumaava tuoksu -


Kuin balsamia sielulle -

elämä leikkii



¨





kuin balsamia sielulle

elämä leikkii







Fri vers av maija tuori
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-18 13:25



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Hyvin kaunis runo, jossa kevät tuuli hellästi hyväilee!
Kram!
ML
2012-04-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!

Ser fram emot en översättning.
2012-04-21

  Anoo Niskanen VIP
Ihana!
2012-04-20

  Linda CH VIP
Kunde man få en översättning? Nyfiken....
2012-04-18

  walborg
kiitoksia
2012-04-18

  Bibbi VIP
Önskade att jag kunde språket.
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori