Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning följer (kanske)


Den pianospelande katten (1)

Jag vill ha en katt

Jaha vad trevligt

Ja

jag ska lära den att spela piano

Spela piano?


Ja

Men

det förstår du väl

katter kan inte spela piano

för att ingen lärt dem ja

Katter jagar möss på natten
och sover på dagen

dom spelar inte piano

dom är inte skapta för det

ingen har försökt

min katt ska spela piano

men vad ska det tjäna till?

Kan du inte bara

acceptera katten
som den är skapad

katter är trevliga djur

En världssensation
den pianospelande katten

jag förstår fortfarande inte
meningen

nej du är ju fundamentalist

nja jag tror på Gud
alternativet

som jag ser det

är att tro på slumpen
och tillfälligheter

ja ja och Gud skapade allt

bullshit

kan vi resa till månen

kan vi lära katter spela piano





Fri vers av Ali D VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP