Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer komplicerad än så





jag sitter och funderar
sådär som ett konstverk
hur jag är skapad
strykningarna
penselvalen

färgerna som står ut ut och bryter mot varandra sånär som på en nanograd




















Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-18 20:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin text :)
2012-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Människan är oerhört avancerad.
Att tro att vi skulle ha kommit till genom evolution är absurt.
2012-04-18

    ej medlem längre
Din text fascinerar och känns spännande att läsa.
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP