Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllnad

Ibland känns det
som om du fyller mig
med mening


medan jag
bara fyller dig




med sperma




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-19 00:17



Bookmark and Share


  that guy
Underbar:D
2012-05-12

  wildrose
Hahahaa :)
2012-04-19

  LenaJohansson VIP
det där känner jag igen...fast omvänt då..;)
2012-04-19

  Nattsuddan
Fast det är ju alltid något och kanske inte så bara... ;)
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden