Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvaron/Samvaron

Jag har svårt
att finna ro

i tillvaron


eller i
samvaron


Kanske i tillvaron
som är

samvaron


eller snarare
i samvaron
som är



tillvaron




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-19 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden