Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart ros

orden borde rulla ut ur min mun
likt en lavin som övertygar dig
men det är tyst inom mig
det finns inga ord att ge dig
väntan blir evig då jag aldrig mer ska ljuga
då jag aldrig mer ska visa någon fågeln
jag en gång visade dig
försöken sluter sig
raderar funktionen som skjuter värmen från mig
låt dina ögon fuktas
dom är torra nog
och deras törst förtjänar att släckas




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-19 09:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
tycker om hur du lägger orden
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling