Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltur i sommartid

Den vita luftiga sommarhatten

gick mycket bra ihop

med den övriga helvita klädseln

Vita damen cyklade i sina sommardrömmar

trots att vädret var både kyligt och blåsigt

Bilvärmen höll mig varm

men något annat värmde

cyklisten på landsvägen

Jag tror att det var sommarsolen

som strålade i hennes inre.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP