Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsikt inspiration vårvinter


Mitt skapandes fönster

Ser ut igenom mitt skapandes fönster
där morgonsolen tänt millioner stjärnor,
och tallarnas skuggor ligger som målade streck
på den vita stjärnhimlen.
Jag tänker att stjärnor ser man inte bara
på himlavalvet




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 07:39



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Nä du är en av dom. /Lynx63
2012-04-23

    Birgersdotter VIP
Så härlig stämning
Helt sant ..
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder