Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid är liv

ge mig dina kyssar
varenda en
låt dom inte gå till spillo
för någon som inte vill ha dom
jag håller dom åt dig
tills du är säker på mottagarens tålamod
kyssar är tid
ge mig dina hjärtslag
låt mig förvara dom
banken vill ändå inte förvalta dom
låt inte hjärtat ditt kämpa i onödan
låt det inte trampa i fel vatten
när du har någon att ge din puls
så är dom dina igen
hjärtslag är liv




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 586 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-04-20 08:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fina ord.
2014-05-01

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt
2012-04-20

    Anneli A
Bravo, igen!
2012-04-20

  LenaJohansson VIP
fint
2012-04-20

  alvan
Härligt och sant, vackert förmedlat med omtanke!
2012-04-20

  Christian Eriksson
En hjärtats saga om.. Känns som att vilja ge någon tillit. Vackert
2012-04-20

  Tillbringaren
Vacker text! Andas kärlek.
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling