Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nosar på livet...

Hon är och nosar
på friheten
Hon är och nosar
på glädjen

Livet...
har förändrats så snabbt
Att hon inte hinner greppa taget om det
Hinner inte ens fånga in
Istället följer hon med
Springande med andan i halsen
Livrädd att det ska ta slut

Innan
var det som om hon hållit andan
Till att nu äntligen få
andas ut

Hon nosar
på på livet igen
Äntligen
har hon fått tillbaks sin värdighet
Äntligen
vågar hon tro

Men...

Det kommer nog ta
ett tag
innan hon vågar
stanna upp
Hon har så mycket
att ta igen
Så många förlorade dagar
På tårar
Hon kommer fortsätta att springa
Så mycket
hon bara kan
Nu kan inget
stoppa henne
Hon kommer springa
tills hon stupar
Med iver
Ifall allt tar slut...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman