Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oktav av längtan


Någonstans utefter skugglinjen

försöker jag höja ditt namn över horisonten

En oktav av längtan

rullar över havet

Finns du?

Hör du?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-20 19:29



Bookmark and Share


    Josefine W
Otroligt vackert!
2012-07-14

    Birgersdotter VIP
Så fint skriven...
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP