Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet håller tal

regnet håller tal
ett tal om att vintern finns kvar
det glimmar ute i landskapet
som för övrigt befinner sig i sin vintervila i april
en färglös färd från början till samtid tar fart
regnet är ingen talare
men talar ändå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-20 22:50



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja vi är många som talar utan att vara talare!
2012-04-21

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2012-04-21

  vera gade VIP
"i en vintervila"...bättre rytm "i sin vintervila"? kanske?
i övrigt trevligt påpekande av regnet om ett allmänt förargelseväckande tillstånd
2012-04-21

    ej medlem längre
Fint, här skall komma mera snö....
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling