Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

Länge

gned vi våra kroppar
mot varandra
i en gemensam onani

Du

med blicken
inåt väggen

Jag

med ena foten i golvet
alltid
på väg

Bort




Fri vers av Ali D VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-01-30 06:35



Bookmark and Share


    Regina E
Här har du verkligen fångat kyla och ensamhet! Jag ryser ... Bra skrivet!
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP