Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker du?

Tänker du
ibland

oss?

letar
efter
oss?

-

Mitt
hjärta
saknar
ditt

-

Kan du känna
tomhet
utan
oss?

-

När natten är ljummen

När solen aldrig går ner

När luften är full av
dofter
som
berusar och
syrsorna
sjunger



saknar
jag

dig






Fri vers av helenita VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-13 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP